De flotte resultater for vores hunde <3

Vores seje hunde Megan, Maggie, Coco, Micki og Ozzy's pokaler 😋😋😋 Vi elsker udstillinger, det er både en god måde at socialisere hundene på, samt suge spændingen og andres viden til sig, det er virkelig vores hjerteblod. Samtidig lever hundene i vores eget hjem og følger med i vores hverdag, og er en stor del af den. Vores hunde er dyrlæge sundhedstjekket, har stamtavle samt avlskåringer i vores klub. 

Her er vores Ozzy vom Nordstrand, han er gået på pension.

Her er vores Franske Bulldog dreng, Ozzy, han er en smuk rød brindle basse. Vi har importeret ham fra Nordtyskland, hos en vidunderlig, seriøs og kærlig opdrætter, for at tilføje nyt blod. Han sætter liv i huset her. En sund, glad og dejlig dreng, fyldt med liv og glæde 😀

Ozzy har d 21.6.2014 været på sin første udstilling i Nyborg hos vores klub DHL. Det gik ud over al forventning. Han kom videre i Best in show runden i baby hund klassen, her blev han nr 2. Vi er SÅ stolte af Ozzy. Han gik SÅ flot i ringen og han charmede sig ind hos alle. En virkelig pragtfuld dag, både for Ozzy og os. Han mødte også sin søster igen, og det gik ligeså godt med hende 😀 
Ozzy er nu national Baby, hvalp og unghunde champion, sådan vores lille skat 🤪
 
Ozzy blev d 14.3.2015 avlskåret 😀 Og han fik 1 plads i barn og hund med vores datter Amanda, og jeg kom på en tredjeplads i unghund i BIS runden.
 
 
 

Vores lille Chihuahua pige Coco

Her er vores sortmaskede vildtfarvet lille kære chihuahuapige Coco, hendes opdrætter navn er Queeny Manor Bohemia, og er født i november 2015, og kommer fra Tjekkiet fra en supergod opdrætter, hun har det sødeste temperament, og elsker at nusse, lege og putte. Alle kan snakke med hende, og hun er en lille charmetrold, og elsker udstilling, og vimser rundt i ringen, somo m hun aldrig har gjort andet. Coco vil først være klar i forår/sommeren 2017 med sit første kuld hvalpe. 

Velkommen til vores hjemmeside